Сир Швейцарський 45% ТМ Влощова (подушка)
248,00 ₴
Гуртова торгівля
Швейцарський сир — сорт твердого сиру, відноситься до групи сичужних з високою температурою другого нагрівання.Швейцарський сир виготовляється у вигляді низького циліндра діаметром від 65 до 80 см та висотою від 12 до 18 див. Маса одного сиру становить від 40 до 90 кг, іноді до 130. Має рівну міцну кірку (плівку), щільно прилягає до поверхні зі слідами тканини, що використовувалася в процесі виготовлення сиру. Можливо невелике зволоження поверхні. Консистенція пластична і однорідна по всій товщі сиру; як правило, маються великі, до 4 см, круглі або овальні порожнини (вічка), утворені в результаті виділення бактеріями вуглекислого газу. Вічка можуть бути відсутні на окремих ділянках сиру. Сир має помірно виражений пряний солодкуватий смак і виражений аромат.